Squash

Op zoek naar Squash in Den Haag of Voorburg en omgeving?
Westvliet Family Sports & Health Club biedt alle squashfaciliteiten die je nodig hebt.


Wij bieden:
  • 9 squashbanen
  • Ruime openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 08.00 tot 14.00 uur
  • Mogelijkheid tot squashles
  • Jong geleerd is oud gedaan, dus elke maandag 17-18u KidsSquash
  • Dynamische Squash Bond Nederland competitie
  • Een jaarkalender met toernooien en clinics
  • Elke dinsdag- en donderdagavond Squash Clubavonden met vrije inloop!

 

SQUASHLES - verbeter je techniek
Wil je graag leren squashen? Dan kun je terecht bij onze squashleraar Yasser Fayez, tevens topspeler en winnaar van veel toernooien over heel de wereld. Neem contact met hem op als je graag squashlessen wilt krijgen. Je kunt privelessen boeken of in groepsverband. Dit kan door het sturen van een mail naar Yasser of telefonisch: 06-55157444.

SQUASH COMPETITIE
Squash bij WESTVLIET is een ervaring op zich. Westvliet is één van de gezelligste competitieclubs in Nederland en met succes!
We bieden diverse niveaus voor heren en dames. Om competitie te spelen hoef je dus zeker nog geen volwaardig topsquasher te zijn. Je moet het spelletje gewoon heel erg leuk vinden.
Elk seizoen wordt er door Squash Bond Nederland verschillende competities voor elk niveau georganiseerd. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de basiskennis van squash(regels) kent, en als je dat hebt, staan er teams op jou te wachten!
Voor meer informatie neem contact op met de wedstrijdleider en squahcoach Yasser Fayez: 06-55157444 of e-mail yasser_fayez@yahoo.com
 
SQUASH CLUBAVONDEN
Westvliet staat bekend als een gezellige club. Dat uit zich onder andere in de speciale squashavonden die wij organiseren. Tijdens de squashavonden leer jij andere squashers binnen Westvliet kennen en speel je partijtjes tegen elkaar waarin uitdaging en sportiviteit voorop staan. Daarna wordt de avond afgesloten met een lekker drankje in onze brasserie. De clubavonden vinden elke week op dinsdag- en donderdavond plaats vanaf 20:00u. Voor leden van Westvliet is de deelname gratis. Niet-leden zijn van harte welkom en betalen per deelname €12,50.

Wil jij er de volgende avond ook bij zijn?
Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Stuur een mail naar Yasser of neem telefonisch contact op via: 06-55157444.

Zoek jij een squashmaatje?
Westvliet introduceert een handige manier om via jouw mobiele apparaat of computer te 'connecten' met andere spelers: de clubladder. Kijk wie wanneer beschikbaar is en voeg jouw eigen profiel toe. Meld je hier gratis aan.

SQUASHLADDER
Binnen de club kun je meespelen in de laddercompetitie. Dit gaat ook via onze handige app. Je kunt zelf tegenstanders uitdagen. Als je wint stijg je op de clubladder. Bovenal, is de clubladder competitie een manier om tegen veel verschillende mede-squashers te spelen, zodat jij ook uitgedaagd wordt op conditioneel en competitief niveau. Meld je hier gratis aan.
 
Banen reserveren
Om zelfstandig squash te spelen kun je bij Westvliet per 45 minuten een baan reserveren. Dit kan een week van tevoren via onze receptie of via ons online reserveringssysteem

Voor niet-leden gelden de onderstaande tarieven:

Baanhuur per 45 minuten Tarieven 
Ma-vr 1e dagdeel (07:00-16:45 uur) €15
Ma-vr 2e dagdeel (16:45-22:00 uur) €25
Weekend (08.00-14.00 uur) €25
Tarief introducé met lid  
Ma-vr 1e dagdeel (07:00-16:45 uur) €7,50
Ma-vr 2e dagdeel (16:45-22:00 uur)  €12,50
Weekend (08:00-14:00) €12,50

 

Wil jij graag nog persoonlijk advies of meer informatie?
Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met jou op.

Informatie aanvraag

Cookie instellingen