Racketsport overzicht

Voor alle soorten racketsporten kom je naar Westvliet Family Sports & Health Club! Al meer dan 45 jaar een begrip in de regio Den Haag en Voorburg.

Waarom Westvliet?
Al meer dan 40 jaar lang vind je bij ons alle racketsporten onder één dak. Wij bieden voldoende banen, zodat onze leden ook in de drukste tijden kunnen spelen.

  • 6 velours indoor tennisbanen 
  • badmintonbanen
  • squashbanen
  • racquetballbaan - uniek in de regio!
  • 1 multifunctionele diverse sporten, zoals Netball en badminton

 

Let op! Onze receptie is PIN ONLY.
 
Losse baanhuur en lidmaatschappen
Je kunt bij ons losse banen huren, maar wist je dat het al voordeliger is om racketsportlid te zijn als je 3x per maand komt? Je kunt het nog leuker maken voor jezelf. Met een All-in Clublidmaatschap heb je toegang tot alle faciliteiten. Wil je alleen de racketsporten doen? Dat kan ook. Je bent bij ons al lid vanaf €43 per maand. Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie.

Blessures: beter voorkomen dan genezen
Racketsporten zijn leuk om te doen. Maar de meeste blessures komen voort uit een sportief en fanatiek spelletje tennis of squash wanneer de geest het wel bijhoudt, maar het lichaam niet. Wil je blessures voorkomen? Zorg dan dat je fit de baan op gaat. Wij kunnen je helpen met een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat we speciaal samenstellen om jouw passie op de baan te ondersteunen. 

Zoek je een tennismaatje?
Westvliet introduceert een handige manier om via jouw mobiele apparaat of computer te 'connecten' met andere tennisspelers: de clubladder. Kijk wie wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe. Meld je hier gratis aan.

Wil je meer weten over tarieven en tijden? 
Kijk dan op de specifieke pagina's voor tennissquashbadminton en racquetball of vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen z.s.m. contact opnemen voor het beantwoorden van al je vragen.

Informatie aanvraag

Cookie instellingen