Partners

Westvliet heeft een samenwerking met meerdere bedrijven. Tevens is het mogelijk via sponsoring van een squashbaan met jouw bedrijf bij ons te adverteren. Klik hier voor meer informatie over de adverteer-/sponsor mogelijkheden.

Wij werken samen met de onderstaande bedrijven en personen:


 


Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps-  en prestatieve trainingen.
 


 
De Fayez Squash Academy is reeds 10 jaar verbonden aan Westvliet. De squashschool wordt geleidt door meervoudig squash kampioen Yasser Fayez. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen vanaf de basis de juiste efficiënte techniek, tactiek en bewegingen leren bij Yasser. Aan het einde van het seizoen ontvangen de kinderen na het afronden van het trainingsseizoen een officieel diploma van squash bond Nederland. 

Voor meer informatie, klik op het logo voor het sturen van een e-mal of bel Yasser: 06-55157444
 

Kim Brand
 
"Een bootcamp, een yogales, een krachttraining. Daar draai ik mijn niet voor om. Ik werk al ruim 10 jaar als zelfstandig personal trainer. De reden is simpel. Mijn werk is mijn passie. Van fitgirl tot coachpotato vind ik het een uitdaging om samen dé manier te vinden om jouw doel te bereiken.
Iedereen is anders. Ieder doel is anders. Maar ik zorg samen met jou dat we dat doel gaan behalen."

 
Contactinformatie
kim.brand@outlook.com
+31(0)627125998


 

Joao Carlos Pascoal
 
"Ik heb mijn hele leven gesport en begon mijn carrière als voetballer op verschillende niveaus. Omdat mijn kwaliteiten fysiek en snelheid zijn, ontstond er al snel een passie voor fitness. Hierdoor is mijn mindset enorm veranderd en sta ik niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker in het leven. Die mindset wil ik door middel van Personal Training graag aan jou overbrengen."
 
Contactinformatie
www.LA-PT.nl
info@LA-PT.nl
+31(0)639295344
 
Brigitte Lommers
 
“Met heel veel plezier werk ik al jaren in de fitnessbranche, waarbij personal training en voedings- en leefstijl-coaching mijn passies zijn.
Veel mensen hebben vragen over voeding, training en het verbeteren van hun leefstijl. De combinatie van voeding en beweging is de sleutel tot succes!
Het overbrengen van kennis en discipline, het stimuleren en motiveren in combinatie met de beleving van de klant bij het bereiken van het eindresultaat, is waar ik het voor doe. Ik ga dan ook graag met u de uitdaging aan om uw doel te bereiken!”

 
Contactinformatie
www.bodyboostpt.nl
brigittelommers@gmail.com
+31(0)621806083


 
Reece Doorson

Contactinformatie
reece_doorson@hotmail.com

+31(0)626331397

 


Dans- en balletstudio Door Laverman biedt lessen in klassiek ballet, moderne dans, streetdance, dance aerobics, flamenco en  show musical. Dans- en balletstudio Door Laverman maakt gebruik van de groepsleszaal van Westvliet Fitness & Racketclub.
 
Voor meer informatie: www.balletendans.nl

 
BBP Fysiotherapie

Blessure Behandeling Preventie Fysiotherapie
beschikt over een vestiging binnen het gebouw van Westvliet Fitness- & Racketclub. Ze specialiseren zich in sportfysiotherapie, haptonomie en shockwave. Elke maandag bieden ze tevens een inloopspreekuur.
 
Voor meer informatie: www.blessuredenhaag.nl


Monkeytown Den Haag
Spelen, spelen en nog eens spelen!
Onder het zelfde dak, in een voormalige tennishal van Westvliet, zit Monkeytown Den Haag. De ingang van Monkeytown is NIET bij Westvliet. Je rijdt door op de Groene Zoom en ziet de ingang t.o. de ingang naar voetbalclub Wilhelmus. 

Leden van Westvliet kunnen met korting een 10-rittenkaart Monkeytown aanschaffen bij de receptiebalie van Westvliet. Zo heb je direct voordeel als je als lid van Westvliet gaat 'spelen' bij onze buur.

Voor meer informatie: www.monkeytown.eu/denhaag


 Westvliet Kinderopvang biedt alles wat jij en je kind nodig hebben!
Westvliet kinderopvang is een kleinschalig kinderdagverblijf die bestaat uit een verticale groep Er is een ruimte waar de baby’s een rustiger onderkomen hebben en een ruimte waar de oudere kinderen meer speelmogelijkheden hebben. Kleinschaligheid heeft als voordeel dat elke pedagogisch medewerkers alle kinderen en ouders kennen, dit maakt de communicatie prettig. Specifiek aan deze vestiging is dat wij gebruik kunnen maken van de peutergym , peuterjudo en andere activiteiten die binnen Westvliet worden gegeven. 

De stamgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen en twee of drie pedagogisch medewerkers. De dagopvang zit in een ruimte van totaal 88 m2.
Aan de voorkant hebben we ons buitenterrein. Er is ook een extra buitenterrein naast het pand gelegen. 

Informatie aanvraag

Cookie instellingen