LADDERCOMPETITIE

Westvliet biedt haar leden de mogelijkheid mee te doen aan de laddercompetitie voor SQUASH en TENNIS.

Wat is een laddercompetitie?

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers/teams elkaar - volgens bepaalde regels - kunnen uitdagen tot een officiële tennis- of squashpartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder.

Spelen op rangorde speelsterkte
De Laddercompetitie is enkel een competitie die uitsluitend gericht is op leden en er zijn géén kosten aan verbonden. De leden worden bij aanmelding van de laddercompetitie op volgorde van speelsterktes ingedeeld, met dus de sterkste bovenaan en vervolgens alfabetisch op achternaam. Als je uitgedaagd wordt om een wedstrijd te spelen, moet de wedstrijd starten binnen 7 dagen na uitdagen. Je kunt tot 4 tredes hoger uitdagen.

Hoe schrijf je jezelf in?
GA NAAR DE WEBSITE VAN SPORTCONNEXIONS door te klikken op de onderstaande lnk voor tennis of squash, of DOWNLOAD DE APP. Zoek in de appstore 'sportconnextions' en selecteer je club Westvliet.

Zo doe je mee!
Leden kunnen zelf inschrijven door in te loggen in de ClubApp voor TENNIS of voor SQUASH. Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf kan inschrijven door deze te selecteren. Als je deze selecteert, zie je de nodige speelsterkte, leeftijd, ranglijst en welke wedstrijden er zijn gespeeld. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij ‘mijn’. Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen op het moment dat de laddercompetitie start. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen).

Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen. De uitgedaagde krijgt de uitdaging binnen, na deze geaccepteerd te hebben en een datum geprikt, dienen zij nog wel een baan te reserveren en kan er worden gespeeld binnen 7 dagen na het uitdagen.

Hoe voer je de eindstand in?
Na het spelen van de wedstrijden dient de uitslag ingevoerd te worden. Dit kan gedaan worden door zowel de uitdager of de uitgedaagde in de ClubApp. De ander dient altijd na het invullen de uitslag nog te bevestigen!

Plek op de ladder
Nadat de wedstrijd is gespeeld is er een winnaar uitgekomen. Dit kan na 1 wedstrijd, maar dat kan ook door het toevoegen van een extra set. Als de uitslagen zijn ingevoerd en goedgekeurd, rekent het systeem de nieuwe plekken op de ladder uit en voert dit direct door.

Start nog vandaag en meld je aan!
Cookie instellingen