Extra aandacht voor hygiëne!

Wij volgen de landelijke ontwikkelingen omtrent de uitbraak van het coronavirus op de voet en kunnen voor informatie terecht bij de GGD. Wij hebben een aantal extra maatregelen genomen. Er zijn torkrolhouders gemonteerd in de voorste toiletten, zodat u nu overal na het handenwassen uw handen kunt afdrogen met papier.

In onze werkwijze zijn wij altijd alert op gezondheid en veiligheid. Verspreiding van ziekteverwekkers beperken we door een goede hygiëne in de vorm van het bieden van een schone leefomgeving, het hanteren van goede persoonlijke hygiëne en het toepassen van bewust hygiënisch gedrag. Wij zijn in deze periode altijd al extra alert op verschijnselen zoals verkoudheid, hoesten en koorts bij sporters, bezoekers en medewerkers. Bij twijfel adviseren we iedereen om contact op te nemen met de huisarts.
 
Wij houden contact met de GGD om af te stemmen wanneer er wel een informatiebericht naar onze sporters en overige bezoekers nodig is.

I.v.m het Corona-virus willen wij u vragen extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de handgrepen en touchscreens van het toestel en los materiaal dat u heeft gebruikt.
 
Wij verzorgen schoonmaakmiddel in flessen waar alcohol in zit, zodat bacteriën en virussen niet overleven. Echter, wij hebben uw medewerking nodig dit middel ook daadwerkelijk te gebruiken. Spuit het middel op het papier en neemt u vervolgens de contactdelen af. Papier gooit u in de prullenbak.
 
Ons personeel zal de Milon Cirkel met grote regelmaat schoonmaken, aangezien het voor gebruikers niet mogelijk is tijdens de training elk toestel dat gebruikt is, te reinigen.
 
Wij volgen verder als club de richtlijnen van het RIVM.

De adviezen van de RIVM zijn op dit moment:

 • regelmatig handen wassen
 • hoesten en niesen in de elleboog
 • papieren zakdoekjes gebruiken bij verkoudheid
 • geen handen schudden

 

Leden die niet ziek zijn, kunnen net als anders gewoon komen sporten.
We willen u vragen:

 1. papieren zakdoekjes mee te nemen en te gebruiken als u verkouden bent.
 2. uzelf goed in de gaten te houden en thuis te blijven indien:
  1. u koorts of verkoudheidsklachten heeft én u de afgelopen 14 dagen in een gebied bent geweest waar het virus heerst, te weten: China (inclusief Hongkong en Macau), Singapore, Zuid-Korea, Iran, Noord-Italiaanse provincies: Aosta-vallei, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië
  2. u koorts of verkoudheidsklachten heeft én in contact bent geweest met iemand die besmet is met het nieuwe coronavirus.
 3. ons in te lichten als er sprake is van besmetting met het virus, indien u in de besmette periode bent komen sporten.

 

We volgen de berichtgeving van het RIVM en de GGD op de voet en zullen de adviezen die zij geven volgen. 


Achtergrondinformatie over het coronavirus kunt u vinden op de website van het RIVM:
https://www.rivm.nl/coronavirus/nieuw-coronavirus-in-China/vragen-antwoorden
of op de website van GGD Hollands Midden of de GGD Haaglanden.

Hartelijk dank voor uw medewerking!    

Ambani de Haan
General manager Westvliet

Cookie instellingen