BRING A FRIEND

De hele maand september staat voor ons in het teken van BRING A FRIEND.
Dit betekent dat jij een vriend(in), familielid of kennis bij ons kunt opgeven om Westvliet 1x gratis en vrijblijvend uit te proberen in deze tijden van COVID-19. Zo kunnen zij ervaren hoe Westvliet veilig sporten aanbiedt, zodat ook zij de kans krijgen hun immuunsysteem een boost te geven, die extra coronakilo’s eraf te trainen en zich weer fit en sterk te voelen.

Wie gun jij die sportieve levensstijl bij ons?
We hebben speciale kaartjes die je kunt invullen. Elk ingevuld kaartje waarvan de opgegeven persoon daadwerkelijk komt proefsporten, gaat bij ons in de grote ‘referentie-vaas’ in de fitness. Eind september zullen wij 3 kaartjes uit de vaas trekken. Als jouw naam op 1 van de getrokken kaartjes staat, ben jij de winnaar van 1 van de 3 POLAR HARTSLAG BORSTBANDEN (ieder ter waarde van €89,95) die wij verloten!
Natuurlijk geldt dat hoe meer referenties jij opgeeft, hoe meer kans je maakt op een prijs.
 
Met de Polar-band kun je heel nauwkeurig je hartslag registreren, waardoor je veel gerichter kunt trainen en meten hoe fit je bent, en je precies jouw vorderingen op de app kunt bijhouden. De borstband is de nauwkeurigste manier van meten van alle soorten digital sports wearables voor hartslagmeting die er zijn. De band synchroniseert met onze Technogym-apparaten, maar ook met de gratis app TECHNOGYM CLOUD en de gratis app POLAR BEAT. De Polar Beat-appregistratie maakt deze hartslagmonitoring ook heel interessant voor diegenen die liever een balletje slaan of een MOVE.-sessie of een groepsles volgen.
 
Denk maar vast na wie jij graag wilt introduceren…
Vanaf 1 september zullen de fitnessinstructeurs met de speciale referentiekaartjes rondlopen en liggen deze kaartjes ook bij de receptie. Vanaf 1 september is de BRING A FRIEND challenge on!
Cookie instellingen