8 Redenen waarom jij wilt Kickboksen!

Heb je het al gezien? Op het nieuwe rooster staan op veler verzoek nu 2 lessen Kickboksen. Kickboksen is onze Les van de maand en niet zomaar.  Dit is waarom jij deze les ook graag wilt volgen!
 
8 redenen waarom kickboksen goed voor je is.
  1. Verbranden. Je verbrandt per intensieve Kickboks-workout (van 1 uur) tussen de 400 en 800 calorieën. 
  2. Kracht. Naast het verbranden van calorieën train je ook elke spier in je lichaam. Dus ook een strakke, toned body is het resultaat van flink Kickboksen.
  3. Verdediging. Je zelfvertrouwen zal ervan groeien! Omdat je weet hoe je je moet verdedigen, mocht dit ooit nodig zijn, voel je je krachtiger dan ooit te voren.
  4. Conditie. Naast verbranden en kracht heb je flink wat uithoudingsvermogen nodig om het een uur vol te houden. Je werkt dus ook aan je conditie!
  5. Abs. Zoals gezegd: je gebruikt alle spieren. Maar vooral de spieren rondom je core worden belast. Je moet steeds indraaien en alle kracht komt eigenlijk uit je buik. Je krijgt dus een mooie buik! 
  6. Explosiviteit. Door de explosiviteit van de training train je ook je hart- en vaatstelsel. En dat is overal goed voor.
  7. Andere spieren. Je traint andere spieren en bewegingen dan bij klassieke cardiosporten zoals hardlopen, zwemmen of fietsen. Omdat de bewegingen – als het goed is – niet alledaags zijn (je slaat niet dagelijks iemand in elkaar, hopen we) train je dus andere spieren.
  8. Afreageren. Beetje geïrriteerd om die vervelende collega? Loopt je hoofd over van gedachten? Heb je je kapot geërgerd aan het verkeer? Met Kickboksen verzet je je gedachten. Je slaat letterlijk alles van je af en daarna ben je helemaal ZEN.
 
Wanneer? Elke…
- maandag om 20:45u - trainer Yassine
- donderdag om 19:00u - trainer Yassine
 
Zin in meer? 
Doe ook eens mee met de KickFit!
 
Elke…
- NIEUW op het rooster: dinsdag om 10:30u - trainer Yassine
- zaterdag om 10:45u - trainer Daniëlle of Jacqueline
 
Kickboksen en KickFit zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en niveaus. Dus denk vooral niet dat deze les niet ‘meer’ geschikt is voor jou. Probeer het eens! Wij dagen je uit!

Deze lessen zijn inclusief de Clublidmaatschappen. Ben jij geen lid of wel lid met een Racketsportlidmaatschap en ben jij nieuwsgierig naar deze lessen? 
Vraag dan een proefles aan door onderstaande formulier in te vullen. 

Tot snel in de les!

JA! Ik wil een proefles!

Cookie instellingen